woensdag 20 maart 2013

Ons groot project: hoeden van papier-maché

Na de Kerstvakantie ging ons project rond water van start. In het toneeltje kregen we bezoek van Blub, de rare vis die iets kwam vertellen over de zeedieren. Onze nieuwe opdracht was al vlug duidelijk: een hoed maken zoals Blub!

Onze kunstenaars hebben ballonnen beplakt en die daarna met proppen krantenpapier,karton en allerlei ander materiaal een mooie vorm gegeven. Daarover kwamen nog een paar lagen krantenpapier, om te eindigen met een laag wit papier, die goed kon beschilderd worden. Na flink wat schilderwerk kwamen er prachtige zeedieren tevoorschijn. De creajuffen stonden versteld van al dat creatief talent. De hoeden zijn nog veel mooier geworden dan we verwacht hadden! Een hele dikke proficiat voor iedereen!

Vrijdag zullen een heleboel kinderen hun hoed opzetten voor de waterwandeling. Daar zullen ze zeker bekijks hebben. Kijk ook op de klasblogs, waar binnenkort foto's van onze kunstenaars op zullen verschijnen! Hier krijg je al wat foto's van hoe we de hoeden hebben gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je reageren? Heel fijn.
Typ je reactie in het tekstvenster en kies vervolgens in het onderstaand keuzemenu "Reageer als" voor de optie "Naam/URL".
Het is voldoende om je (voor)naam in te vullen om een geldige reactie te plaatsen.
Alle reacties worden de leerkracht gecontroleerd voor ze verschijnen. Dit doen we om SPAM en ongewenste berichten te vermijden. Wees dus niet ongerust dat jouw bericht niet onmiddellijk verschijnt.