woensdag 29 augustus 2012

Een berichtje uit de creaklas

Hier zijn we weer, na een toffe vakantie! In juni hebben we tot op het laatste moment nog hard gewerkt om alle mozaïeken klaar te krijgen. Alle klassen hebben dat echt heel knap gedaan. Ze zijn nog mooier geworden dan we verwacht hadden! Je kunt ze vanaf september bewonderen op onze speelplaats en in de gangen van onze school, of natuurlijk hier in deze diamontage. We willen hierbij nog eens alle ouders bedanken voor hun bijdrage aan tegels, borden enzovoort. We kregen ook heel wat materiaal van enkele tegelhandels uit de buurt. Ondertussen zijn de creaklassen fris gepoetst, en staat onze jaarplanning alweer vol toffe opdrachten. Wij hebben er al zin in, jullie ook? Groetjes van de creajuffen! juf Anne, juf Greet en juf Helga

1 opmerking:

Fam. Maes zei

Dikke dikke duim supercreatieve juffen !
Dit mozaïeken is prachtig geworden. Tof dat jullie voldoende tegels en materialen gevonden hebben. De resultaten zijn een grote pluim op jullie hoed en op die van de kinderen natuurlijk !!

Een reactie posten

Wil je reageren? Heel fijn.
Typ je reactie in het tekstvenster en kies vervolgens in het onderstaand keuzemenu "Reageer als" voor de optie "Naam/URL".
Het is voldoende om je (voor)naam in te vullen om een geldige reactie te plaatsen.
Alle reacties worden de leerkracht gecontroleerd voor ze verschijnen. Dit doen we om SPAM en ongewenste berichten te vermijden. Wees dus niet ongerust dat jouw bericht niet onmiddellijk verschijnt.